Echtscheiding Hoogeveen

Hebben je partner en jij besloten om te gaan scheiden of uit elkaar te gaan en zijn jullie op zoek naar scheidingsbemiddeling en mediation voor een echtscheiding in Hoogeveen? Neem dan vrijblijvend contact op met de scheidingsbemiddelaar / mediator van Scheidingskompas.  Wij weten wat er allemaal op je pad komt en helpen je graag verder.  Het is fijn om in een onzekere periode waarin jij je waarschijnlijk bevindt te kunnen rekenen op de deskundige en persoonlijke begeleiding van Scheidingskompas. 

 

Scheiden zorgt voor een emotionele en financieel onzekere tijd waarin jullie samen een hoop belangrijke beslissingen zullen moeten nemen, voor nu en de toekomst. Keuzes maken is normaal misschien al niet makkelijk, laat staan als je gaat scheiden. De scheidingsbemiddelaar en mediator van Scheidingskompas Hoogeveen zorgt ervoor dat je stap voor stap en op jullie tempo over alle onderwerpen die aan bod komen tijdens een echtscheiding goede en werkbare afspraken kunnen maken. Eén aanspreekpunt voor alles wat geregeld moet worden; financieel, fiscaal en juridisch.

Kinderen en scheiden

 

Kinderen krijgen tijdens de scheidingsbemiddeling de aandacht die ze verdienen, want een ding is zeker: kinderen scheiden niet en na echtscheiding blijven jullie gezamenlijk ouders van jullie kinderen. Afspraken die jullie voor- en wellicht samen met - de kinderen maken, worden vastgelegd in een concreet, overzichtelijk en werkbaar ouderschapsplan of co-ouderschapsplan. Zo weten jullie, en de kinderen, waar jullie aan toe zijn.

 

Scheiden en eigen woning

 

Vaak is de eigen woning een van de belangrijkste bezittingen waarover jullie een afspraak moeten maken. Kan een van jullie blijven wonen en de koopwoning en hypotheek na de scheiding op 1 naam zetten? Kan ik mijn partner uitkopen en wat is de overwaarde precies. De mediator van Scheidingskompas heeft een achtergrond in de financiële dienstverlening en kan jullie alle mogelijkheden voor de woning en hypotheek laten zien. Hij zorgt ervoor dat de afspraken die jullie maken over de woning en hypotheek op de juiste wijze in het convenant komen te staan.

 

 

Financieel echtscheidingsadviseur en MfN registermediator

 

De mediator van Scheidingskompas is aangesloten bij Mediatorfederatie Nederland (MfN) en is daarnaast register financieel echtscheidingsadviseur (RFEA). Erg handig als je in korte tijd veel financiële en fiscale zaken moet regelen. We informeren je uitvoerig over geldzaken, mogelijkheden met betrekking tot de eigen woning, hypotheek en pensioen. Ook maken we op jullie situatie toegesneden alimentatieberekeningen. Tot slot geven we je inzicht in je nieuwe financiële situatie, zodat je weet waar je nadat de echtscheiding is afgewikkeld aan toe bent.

 

Kennismaken met Scheidingskompas?

 

Ben je op zoek naar advies over scheiden of  wil je graag gratis en vrijblijvend kennismaken? We spreken graag af bij je thuis of, op afspraak, op kantoor aan De Vos van Steenwijklaan 75 in Hoogeveen. Neem contact op voor een gesprek door te bellen naar 06-21828642. Ook kan je een e-mail sturen naar: info@scheidingskompas.nl

 

 

De scheidingsbemiddelaar en mediator van Scheidingskompas is onder andere werkzaam in:

Hoogeveen, Beilen, Zuidwolde, Echten, Ruinen, Pesse, Dwingeloo, Spier en Wijster.

Voordelen van Scheidingskompas
  • Volledige dienstverlening - één aanspreekpunt
  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Neutraal en onpartijdig
  • MfN registermediator en financieel echtscheidingsadviseur (RFEA)
  • Al meer dan 10 jaar deskundig en betaalbaar scheidingsadvies