Mediator Assen

Scheiden met mediation van een scheidingsmediator in Assen

 

Zoeken jullie een scheidingsbemiddelaar of mediator in Assen omdat jullie de beslissing hebben genomen om te gaan scheiden? Scheiden doe je niet ‘even’. Het is een onzekere periode waarin je, naast alle emotionele gevolgen, een hoop moet regelen. Wat spreek je af over de kinderen? Waar ga je wonen na de scheiding? Kan een van jullie het huis houden, of moet het verkocht worden? Hoe ziet het financiële plaatje eruit na de scheiding? Onze scheidingsmediator in Assen biedt persoonlijke en deskundige hulp bij jullie echtscheiding.

 

Waarom scheiden met een mediator in Assen? 

 

De mediator van Scheidingskompas Assen helpt jullie op een professionele en deskundige manier voortvarend door het  proces van de scheiding. Onze ervaren mediator en scheidingsbemiddelaar helpt en informeert jullie uitvoerig zodat jullie duurzame afspraken kunnen maken voor de toekomst. Doordat je samen afspraken maakt, hoef je niet allebei een advocaat in te schakelen. Dit scheelt tijd en kosten.  

Jullie echtscheiding goed geregeld met Scheidingskompas Assen

 

Weten waar je aan toe bent, geeft rust. Een vast aanspreekpunt die bereikbaar is, snel reageert en jullie echtscheiding begeleidt, helpt daarbij. Onze mediator geeft jullie direct inzicht over de financiën na echtscheiding. Door onze specialistische kennis met betrekking tot financiën en hypotheken in echtscheidingssituaties kunnen we ook snel berekenen of een van jullie in de woning kan blijven wonen. 

 

We maken een uitgebreid en persoonlijk ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant, fiscaal en juridisch getoetst door onze vaste advocaat. En niet onbelangrijk; de mediator neemt jullie echtscheiding in Assen voor een financieel aantrekkelijk tarief volledig uit handen. Vooraf maken we een vaste prijsafspraak, zodat je weet waar je aan toe bent. Kies je liever voor een uurtarief, dan kan dat ook.

 

Contact opnemen met Scheidingskompas

 

Neem telefonisch of via e-mail contact op met Scheidingskompas. Graag spreken we voor een vrijblijvende kennismaking af bij jullie thuis, of op onze gesprekslocatie aan de Beilerstraat 10 in Assen. Naast Assen verzorgen wij onder andere ook mediation in Groningen.

 

 

Werkgebied Drenthe

 

Scheidinskompas staat voor deskundige hulp bij scheiding in Assen en Drenthe. Onze mediator en scheidingsbemiddelaar in Drenthe is onder meer werkzaam in:

Aa en Hunze, Assen, Beilen, Westerbork, Borger-Odoorn, Emmen, Hoogeveen, Zuidwolde, Meppel, de Wolden, Westerveld, Smilde, Norg, Peize, Roden, Vries, Tynaarlo, Eelde, Paterswolde en Zuidlaren.

 

 

scheidingsbemiddelaar Assen-MfN registermediator Assen - scheiden Leek
Scheidingskompas Drenthe - Mediator in Assen
  • Scheidingstraject van a tot z verzorgd
  • Vast en scherp tarief. Geen verrassingen achteraf.
  • Helder overzicht van financiën - voor en na scheiding
  • Duidelijkheid over de gezamenlijke woning en hypotheek
  • Compleet ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant
  • Aangesloten bij Register financieel echscheidingsadviseur (RFEA) en Mediatorsfederatie Nederland (MfN)