Mediator Hoogezand-Sappemeer

Scheiden met hulp van een scheidingsmediator in Hoogezand-Sappemeer

 

Ben je op zoek naar een mediator of scheidingsbemiddelaar in Hoogezand-Sappemeer omdat jullie de beslissing hebben genomen om te gaan scheiden? Scheiden is niet iets wat je ‘even’ doet. Vragen als: wat spreken we af over de kinderen, waar ga ik wonen na de scheiding en hoe ziet het financiële plaatje eruit na de scheiding, zorgen waarschijnlijk voor veel zorgen en onzekerheid. De scheidingsmediator van Scheidingskompas in Hoogezand-Sappemeer biedt persoonlijke en deskundige hulp bij jullie echtscheiding, of beëindiging van jullie relatie.

 

Scheiden met de hulp van een mediator

 

Een mediator, ook wel scheidingsbemiddelaar genoemd, begeleidt jullie door het hele proces van de scheiding. De mediator zorgt ervoor dat jullie samen afspraken kunnen maken over de afwikkeling van jullie relatie en de toekomst. Dit gebeurt in goed overleg en met afspraken waarin jullie je beiden kunnen vinden. Communicatie, en de bereidheid om samen tot afspraken te komen is dus erg belangrijk in het traject van scheidingsmediation.

Jullie scheiding deskundig geregeld met Scheidingskompas Hoogezand

 

Overzicht geeft rust. Bij Scheidingskompas heb je een vast aanspreekpunt, krijg je altijd snel antwoord op je vragen en worden jullie tijdens het hele proces begeleid. Jullie mediator is aangesloten bij Mediatorfederatie Nederland (MfN) en is tevens aangesloten bij Register financieel echtscheidingsadviseur (RFEA). Het keurmerk RFEA is een waarborg voor onafhankelijk  en deskundig financieel, fiscaal en juridisch advies bij scheiden.

 

De mediator informeert jullie uitvoerig over alle geldzaken, jullie (koop)woning en hypotheek, vermogen en pensioen. Verder maken we berekeningen voor (kinder)alimentatie. Verder slot geven we je inzicht in je nieuwe financiële situatie, zodat je weet waar je nadat de echtscheiding is afgewikkeld aan toe bent.

 

Kennismaken met Scheidingskompas

 

Meer weten over Scheidingskompas of wil je graag gratis en vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact op met Willem Poelmann op telefoonnummer 06 21828642 of stuur een e-mail naar: info@scheidingskompas.nl voor een kennismakingsgesprek bij jullie thuis, of op kantoor bij Scheidingskompas.  

MfN mediator en financieel echtscheidingsspecialist
Voordelen Scheidingskompas Hoogezand
  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Eén aanspreekpunt voor je hele scheiding
  • Aangesloten bij MfN en RFEA
  • Al meer dan 10 jaar financieel, fiscaal en juridisch specialist bij echtscheiding
  • All-in scheidingspakket met een betaalbaar tarief