Mediation Emmen

Hebben je partner en jij besloten om te gaan scheiden en ben je op zoek naar mediation en scheidingsbemiddeling in Emmen? Dan is het fijn om te kunnen rekenen op de deskundige begeleiding van de mediators van Scheidingskompas. Scheiden is niet iets wat je ‘even regelt’. In een emotionele en vaak onzekere periode moet je allerlei belangrijke beslissingen nemen, voor jezelf, je ex-partner en de kinderen. Onze scheidingsbemiddelaar en mediators in Emmen helpen jullie stap voor stap en op jullie tempo, door het hele scheidingsproces. 

 

Scheiden met hulp van een mediator
 

Scheiden met hulp van een mediator of scheidingsbemiddelaar biedt uitkomst als je samen nog goed in staat bent om te overleggen en afspraken te maken. De mediator gaat met jullie het gesprek aan en zoekt samen met jullie oplossingen voor de kinderen en alle (financiële) zaken die jullie moeten regelen. 

Bespaar kosten: scheiden via mediation

 

Een scheiding via mediation is financieel een stuk voordeliger, dan een scheiding via een advocaat. Een mediator is er namelijk voor jullie beide, waardoor je niet allebei een advocaat in de arm hoeft te nemen. De kosten met advocaten kunnen hoog oplopen en het traject duurt langer.

 

Jullie echtscheiding goed geregeld met Scheidingskompas Emmen

 

Weten waar je aan toe bent, geeft rust. Bij Scheidingskompas in Emmen heb je een vast aanspreekpunt die op de hoogte is van jullie situatie, bereikbaar is, snel reageert en jullie door het hele scheidingsproces begeleidt. We praten uitvoerig over geldzaken, het verdelen van jullie bezittingen en vermogen, de mogelijkheden rond pensioenen en maken kinder- en partneralimentatieberekeningen.

 

Door onze kennis over hypotheken in echtscheidingssituaties kunnen we ook snel in kaart brengen of bijvoorbeeld een van jullie in de gezamenlijke woning kan blijven wonen. Hiervoor werken wij samen met jullie eigen vertrouwde hypotheekadviseur, of hebben wij deskundige hypotheekadviseurs in ons netwerk die jullie graag van dienst zijn. Zo zorgen we samen voor uitvoerbare afspraken na jullie echtscheiding.

Verder is het goed om te weten dat Scheidingskompas een scheidingsbemiddelaar en mediator heeft die is aangesloten bij het Register financieel echtscheidingsadviseur (RFEA) en Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Hierdoor weet je zeker dat jullie mediator onafhankelijk, deskundig en gediplomeerd is en jullie belangen worden gewaarborgd door een Gedragscode en onafhankelijke geschillenregeling. 

 

Vrijblijvend kennismaken?

 

Ben je geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze mediators en scheidingsbemiddelaars of ben je op zoek naar advies over scheiden of je scheiding? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 050-2110058 of een e-mail te sturen naar: info@scheidingskompas.nl

 

Jullie zijn – op afspraak - van harte welkom op onze gesprekslocatie aan de Parallelweg 36 in Emmen. Ook komen graag bij jullie thuis voor een kennismakingsgesprek. 

 

Scheidingskompas Emmen is ook werkzaam in Nieuw-Amsterdam, Klazienaveen, Coevorden, Borger, Gasselte, Hardenberg en Ter Apel.

Mediator Emmen
Mediation bij Scheidingskompas Emmen
  • Volledige dienstverlening, of hulp op maat
  • Neutraal en onpartijdig
  • Aangesloten bij MfN en RFEA
  • Al meer dan 10 jaar deskundig en betaalbaar scheidingsadvies in Drenthe en Groningen