Scheiden Leek

Hebben je partner en jij besloten om te gaan scheiden en zoeken jullie een mediator of scheidingsbemiddelaar in de omgeving van Leek? Scheiden is niet iets wat je ‘even regelt’. In een emotionele en vaak onzekere periode moet je allerlei belangrijke beslissingen nemen, voor jezelf, je ex-partner en eventueel jullie kinderen. Scheidingskompas helpt bij scheiden in Leek. Stap voor stap en op jullie tempo, begeleidt onze mediator jullie door het hele scheidingsproces. 

 

Waarom scheiden met een mediator

 

Scheiden met hulp van een mediator biedt uitkomst als je nog samen aan tafel kunt zitten om te overleggen. Samen het gesprek aangaan en een oplossing zoeken voor de kinderen en alle zaken die je moet regelen, gaat vaak sneller met mediation en is een goedkopere oplossing voor echtscheiding. Een mediator is neutraal en onpartijdig en helpt jullie om te komen tot goede en duurzame afspraken, voor nu en de toekomst. 

Jullie echtscheiding geregeld met Scheidingskompas Leek

 

Weten waar je aan toe bent, geeft rust. Bij Scheidingskompas heb je een vast aanspreekpunt die op de hoogte is van jullie situatie, bereikbaar is, snel reageert en jullie door het hele scheidingsproces begeleidt. We praten uitvoerig over geldzaken, het verdelen van jullie bezittingen en vermogen, de mogelijkheden rond pensioenen en maken kinder- en partner-alimentatieberekeningen. Door onze kennis over hypotheken in echtscheidingssituaties kunnen we ook snel in kaart brengen of een van jullie in de gezamenlijke woning kan blijven wonen. Hiervoor kunnen wij samenwerken met jullie eigen vertrouwde hypotheekadviseur. Zo zorgen we samen voor uitvoerbare afspraken na jullie echtscheiding. Als jullie het eens zijn over de afwikkeling van jullie echtscheiding, dan stelt de mediator het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplanplan op, fiscaal en juridisch getoetst door onze vaste advocaat.

 

Verder is het goed om te weten dat de mediator van Scheidingskompas is aangesloten bij het Register financieel echtscheidingsadviseur (RFEA) en Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Hierdoor weet je zeker dat de mediator onafhankelijk, deskundig en gediplomeerd is en je belangen worden gewaarborgd door een Gedragscode en onafhankelijke geschillenregeling. 

 

Contact opnemen met Scheidingskompas

 

Ben je geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze mediator in Leek, of ben je op zoek naar advies over scheiden of je eigen scheiding? Neem dan gerust contact met ons op, of bel naar: 050 2110058. Graag maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek op onze vergaderlocatie in Leek, of bij jullie thuis.

 

 

Scheidingsbemiddelaar Leek-MfN registermediator Leek - scheiden Leek
Waarom kiezen voor Scheidingskompas Leek
  • Dichtbij en bereikbaar - Kantoorlocatie in Leek
  • Je scheiding van A tot Z verzorgd
  • Duidelijkheid over de eigen woning en hypotheek
  • Compleet ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant
  • Vast en scherp tarief. Geen verrassingen achteraf.
  • Aangesloten bij RFEA en MfN register