Tarieven

De tarieven van echtscheidingsbemiddeling en mediation zijn afhankelijk van de dienstverlening die je wenst. De prijzen verschillen per gekozen traject van dienstverlening en is hiernaast ook afhankelijk van jullie samenlevingsvorm.

 

Scheidingskompas hanteert een all-in pakket waarbij het hele echtscheidingstraject voor jullie uit handen wordt genomen. Kiezen jullie voor dit pakket, dan zijn alle kosten gedekt voor een vast bedrag. Dit pakket bestaat uit de gesprekken, de vermogensverdeling, draagkracht- en alimentatieberekeningen, echtscheidingsconvenant en indien van toepassing het (co-) ouderschapsplan. Ook de advocaat en rechtbankkosten (griffierecht) zitten in dit pakket.

 

Scheidingsbemiddeling is maatwerk. Scheidingskompas geeft je daarom tijdens een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek een exacte prijsopgave, afgestemd op jullie situatie. Dit kan  een uurtarief zijn, of middels een vaste prijs voor de afgesproken dienstverlening, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

 

Wil je meer weten over de tarieven en de voordelen van scheidingsbemiddeling van Scheidingskompas? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek, of bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 050 2110058.