Scheiden Winschoten

Gaan je partner en jij scheiden of uit elkaar en zijn jullie op zoek naar scheidingsbemiddeling en mediation in Winschoten of in de buurt van Winschoten? Dan is het fijn om te kunnen rekenen op de deskundige begeleiding van de mediator en scheidingsbemiddelaar van Scheidingskompas. Scheiden zorgt voor een emotionele en onzekere tijd waarin je samen een hoop belangrijke beslissingen zult moeten nemen. Keuzes maken is normaal al niet makkelijk, laat staan als je gaat scheiden. De scheidingsbemiddelaar en mediator van Scheidingskompas Winschoten helpt je stap voor stap en op jullie tempo door de echtscheiding en zorgt dat jullie over alle belangrijke zaken duidelijke en werkbare afspraken kunnen maken.
 

Goede afspraken voor de kinderen

 

Een ding is zeker: na echtscheiding blijven jullie gezamenlijk ouders van jullie kinderen. Jullie kinderen krijgen dan ook tijdens de scheidingsbemiddeling de aandacht die ze verdienen. Afspraken die jullie voor, en met, de kinderen maken worden vastgelegd in een duidelijk, overzichtelijk en werkbaar ouderschapsplan of co-ouderschapsplan.

 

Financieel echtscheidingsadviseur

 

De scheidingsbemiddelaar van Scheidingskompas is aangesloten bij Register financieel echtscheidingsadviseur (RFEA). Erg handig als je in korte tijd veel financiële en fiscale zaken moet regelen. We informeren je uitvoerig over jullie geldzaken, de woning, hypotheek en pensioen. Ook maken we berekeningen voor de kosten van de kinderen en (kinder)alimentatie. Tot slot geven we je inzicht in je nieuwe financiële situatie, zodat je weet waar je aan toe bent.

 

Vrijblijvend kennismaken?

 

Ben je geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met de scheidingsbemiddelaar van Scheidingskompas of ben je op zoek naar advies over scheiden of je scheiding? Neem dan contact op door te bellen naar 050 2110058 of een e-mail te sturen naar: info@scheidingskompas.nl. Je bent van harte welkom op onze gesprekslocatie in Winschoten, ook komen graag bij je thuis. 

MfN registermediator en scheidingsbemiddelaar Willem Poelmann
De voordelen van Scheidingskompas Winschoten
  • Volledige dienstverlening, of hulp op maat
  • Neutraal en onpartijdig
  • Financieel echtscheidingsadviseur (RFEA)
  • Registermediator - aangesloten bij MfN
  • Al meer dan 10 jaar deskundig en betaalbaar (echt)scheidingsadvies in Groningen