Mediator Arnhem

Hebben je partner en jij besloten om te scheiden of uit elkaar te gaan en zoek je hulp van een mediator in Arnhem? Kies dan voor scheidingsbemiddeling en mediation bij Scheidingskompas. Jullie kunnen rekenen op de deskundige begeleiding van onze mediator bij echtscheiding in Arnhem.

 

Nadat jullie hebben besloten om te scheiden, breekt er vaak een emotionele en onzekere tijd aan waarin je een hoop belangrijke beslissingen zult moeten nemen. Keuzes maken is normaal al niet makkelijk, laat staan in de periode dat je gaat scheiden. Onze scheidingsbemiddelaar en mediator Arnhem helpt je stap voor stap en op jullie tempo door de echtscheiding en zorgt dat jullie over alle belangrijke zaken duidelijke en werkbare afspraken kunnen maken. 

 

Goede afspraken voor de kinderen

 

Een ding is duidelijk: na jullie echtscheiding, het verbreken van jullie geregistreerd partnerschap of samenwonen blijven jullie gezamenlijk ouders van jullie kinderen. Kinderen krijgen dan ook tijdens de scheidingsbemiddeling en mediation alle aandacht die ze verdienen. Afspraken voor de kinderen worden vastgelegd in een (co-)ouderschapsplan. Scheidingskompas Arnhem werkt samen met professionals in de jeugdzorg. Is er extra expertise nodig, dan kan deze ingeschakeld worden. Zo kan je goed scheiden in Arnhem en worden de belangen van jullie kinderen geborgd. 

Financieel echtscheidingsadviseur

 

De scheidingsbemiddelaar en mediator van Scheidingskompas Arnhem is aangesloten bij Register financieel echtscheidingsadviseur (RFEA). Dit komt van pas als je in korte tijd veel financiële en fiscale zaken moet regelen. Je wordt uitvoerig geïnformeerd over jullie geldzaken, de woning en pensioen, zodat jullie overzicht krijgen en weloverwogen beslissingen kunnen nemen over alle financiële zaken. Ook maken we berekeningen voor de kosten van de kinderen en (kinder)alimentatie. Tot slot krijg je inzicht in je nieuwe financiële situatie, zodat je weet waar je aan toe bent. Dit geeft rust en zekerheid.

 

Over Scheidingskompas Arnhem

 

Scheidingskompas helpt jullie door het hele echtscheidingsproces, of op de onderdelen waarbij jullie hulp nodig hebben. Het is ons doel om door in gesprek te gaan, overzicht en inzicht te geven in de (financiële) situatie na de scheiding, rekening houdend met de kinderen. Dit geeft rust en perspectief voor de toekomst. De mediator van Scheidingskompas Arnhem is MfN register (familie)mediator, gespecialiseerd in scheiding en ook aangesloten bij Register Financieel echtscheidingsadviseur (RFEA).

Scheidingskompas is in 2010 gestart in Groningen en sinds 2020 ook werkzaam in de regio Arnhem en Nijmegen. We maken (onder andere) gebruik van de spreekruimte van Het Coachhuis in Velp om af te spreken, ook komen we graag bij je thuis.

 

Vrijblijvend kennismaken

 

Ben je geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze scheidingsbemiddelaar / mediator, of ben je op zoek naar meer informatie over scheiden of Scheidingskompas? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 050-211058 of een e-mail te sturen naar: info@scheidingskompas.nl.
Rechtstreeks bellen met de mediator van Scheidingskompas Arnhem kan op telefoonnummer: 06- 21828642. We spreken graag af in een van onze spreekruimtes in Arnhem of Nijmegen, of bij jullie thuis. 

 

Scheidingskompas Arnhem vind je ook in Velp, Duiven, Zevenaar, Oosterbeek, Bemmel, Huissen, Doornenburg, Lent, Elst en Nijmegen.

Voordelen Scheidingskompas Arnhem
  • A tot Z dienstverlening, of dienstverlening op maat
  • Alle aandacht voor de kinderen - doordacht ouderschapsplan
  • Neutraal en onpartijdig
  • Financieel echtscheidingsadviseur (RFEA) en MfN familie mediator
  • Meer dan 12 jaar deskundig en betaalbaar echtscheidingsbemiddeling