Scheidingsbemiddeling en mediation Lingewaard

Gaan je partner en jij scheiden of uit elkaar en ben je op zoek naar scheidingsbemiddeling en mediation in Lingewaard? Dan is het fijn om te kunnen rekenen op de deskundige begeleiding van Scheidingskompas. Vaak breekt er een emotionele en onzekere tijd aan waarin je samen een hoop belangrijke beslissingen zult moeten nemen. Keuzes maken is normaal al niet makkelijk, laat staan als je gaat scheiden. De scheidingsbemiddelaar en mediator van Scheidingskompas Lingewaard helpt je stap voor stap en op jullie tempo door de echtscheiding en zorgt dat jullie over alle belangrijke zaken duidelijke en werkbare afspraken kunnen maken.

Goede afspraken voor de kinderen

 

Een ding is zeker: na echtscheiding blijven jullie gezamenlijk ouders van jullie kinderen. Jullie kinderen krijgen dan ook tijdens de scheidingsbemiddeling de aandacht die ze verdienen. Scheidingskompas Lingewaard is naast mediator ook kindercoach en zeer ervaren in het begeleiden van kinderen in (echt)scheidingssituaties. 

 

Financieel echtscheidingsadviseur

 

De scheidingsbemiddelaar van Scheidingskompas Lingewaard is aangesloten bij Register financieel echtscheidingsadviseur (RFEA). Erg handig als je in korte tijd veel juridische, financiële en fiscale zaken moet regelen. We informeren je uitvoerig over geldzaken, je (eigen)woning en pensioen. Ook maken we berekeningen voor de kosten van de kinderen en (kinder)alimentatie. Tot slot geven we je inzicht in je nieuwe financiële situatie, zodat je weet waar je aan toe bent. Dat geeft rust en zekerheid.

 

Vrijblijvend kennismaken?

 

Ben je geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze scheidingsbemiddelaars of ben je op zoek naar advies over scheiden of je scheiding? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0853031784 of een e-mail te sturen naar:  info@scheidingskompas.nl. We spreken graag af bij je thuis, of online via beeldbellen. 

 

De scheidingsbemiddelaar en mediator van Scheidingskompas zijn onder andere werkzaam in Bemmel, Huissen, Doornenburg, Nijmegen, Elst en Arnhem.

de voordelen van Scheidingskompas
  • Veel aandacht voor de kinderen – professionele kindercoach
  • Al meer dan 10 jaar deskundig en betaalbaar scheidingsadvies
  • Volledige dienstverlening of dienstverlening op maat
  • MfN registermediator
  • Aangesloten bij Register financieel echtscheidingsadviseurs (RFEA)